Επιλογή Σελίδας

FAQ – MIND MASTER

Τι είναι αυτό που κάνει το MindMaster μοναδικό;

Το Mind Master είναι μια παγκόσμια καινοτομία της LR. Το Mind Master είναι ένα μοναδικό προϊόν, το οποίο επικεντρώνεται στον τομέα του στρες. Το Mind Master δεν μειώνει απλά τις συνέπειες του στρες, αλλά ταυτόχρονα αυξάνει τη σωματική και πνευματική ευεξία.

Πότε πρέπει να παίρνω το Mind Master;

Καλό θα ήταν το Mind Master να λαμβάνεται πριν από το γεύμα, πάντα την ίδια ώρα της ημέρας. Συνίσταται η τακτική πρόσληψη του Mind Master για ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Το μπουκάλι των 500ml φτάνει για 6 μέρες λαμβάνοντας τη συνιστώμενη ημερήσια δόση των 80 ml. Κατά κύριο λόγο τα 80ml αντιστοιχούν σε κάτι λιγότερο από μισό ποτήρι (νερού).

Υπάρχει πιθανότητα το Aloe Vera Drinking Gel να παγώσει την κρύα εποχή του χρόνου, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί η ποιότητά του;

Η ψύξη του Gel δεν επηρεάζει την ποιότητα και τα ευαίσθητα συστατικά. Ωστόσο, θα πρέπει να υπολογίσει κανείς τις επιρροές στη σύσταση του Gel, όπως για παράδειγμα το Aloe Vera Drinking Gel με γεύση Μέλι, το οποίο περιέχει 9% μέλι και συνεπώς ζάχαρη, γεγονός που σημαίνει ότι αλλάζει το σημείο ψύξης του. Έτσι είναι πιο ανθεκτικό στο κρύο από ότι το νερό. Το Aloe Vera Drinking Gel με γεύση Μέλι παγώνει σε βαθμούς κάτω από το 0 και στην περίπτωση πάγου υπάρχει ο κίνδυνος να σπάσει το μπουκάλι.

Πώς θα πρέπει να λαμβάνεται το MindMaster; Μπορεί να υπάρξουν δυσανεξίες;

Το Mind Master είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής, το οποίο επικεντρώνεται στον τομέα του στρες. Προστατεύει το σώμα και τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες, δηλαδή από τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες, οι οποίες αυξάνονται κατά τη διάρκεια του στρες. Επιπλέον το Mind Master περιέχει πολύτιμα μικροθρεπτικά συστατικά, τα οποία ενισχύουν την πνευματική και την σωματική επίδοση. Το Mind Master για να το επιτύχει αυτό, περιέχει υψηλή συγκέντρωση αντιοξειδωτικών, κυρίως τανίνες, οι οποίες ανήκουν στις πολυφαινόλες. Αυτές οι πολύ πικρές σε γεύση πολυφαινόλες είναι γνωστές για την ισχυρή αντιοξειδωτική τους δράση. Μπορεί όμως επίσης να είναι υπεύθυνες για το ότι πολύ άνθρωποι νιώθουν ναυτία, ειδικά αν αυτό γίνεται με άδειο στομάχι. Αυτό το φαινόμενο είναι γνωστό και στο πράσινο τσάι, που περιέχει επίσης υψηλό ποσοστό αντιοξειδωτικών. Άμα ληφθεί το πράσινο τσάι με άδειο στομάχι μπορεί να υπάρξει μια ελαφριά ναυτία. Η κατανάλωση του Mind Master συνίσταται κυρίως πριν τα γεύματα, αυτό επιταχύνει την απορρόφηση των δραστικών συστατικών από το σώμα. Σε σπάνιες περιπτώσεις ναυτίας, μπορεί το Mind Master να ληφθεί άφοβα και μετά τα γεύματα, παραδείγματός χάριν μετά το μεσημεριανό. Επίσης η ανάμειξη με χυμούς φρούτων μπορεί επίσης να συμβάλλει στην αύξηση της ανεκτικότητας.

Γιατί το Mind Master είναι πράσινο;

Το πράσινο χρώμα του Mind Master προέρχεται κυρίως από τη χλωροφύλλη που περιέχει. Αυτά τα φυσικά χρωστικά υλικά χρησιμοποιούν και τα φυτά κατά τη διάρκεια της φωτοσύνθεσης. Στα πλαίσια λοιπόν της φωτοσύνθεσης η χλωροφύλλη είναι υπεύθυνη για την παραγωγή ενέργειας των φυτών μέσα από τις ακτίνες του ηλίου. Γι’ αυτό το λόγο η χλωροφύλλη αποτελεί μια από τις σημαντικότερες πηγές ενέργειας για το πλανήτη μας. Δεδομένου ότι πρόκειται για ένα φυσικό υλικό, μπορεί το χρώμα του Mind Master να έχει ελαφρές διακυμάνσεις.

Από πού προέρχεται η ιδιαίτερη γεύση του Mind Master;

Η γεύση είναι ιδιαίτερα φυσική και δημιουργείται μέσω της υψηλής περιεκτικότητας σε αντιοξειδωτικά από εκχυλίσματα φυτών και γι’ αυτό το λόγο έχει μία ελαφρώς πικρή γεύση. Αυτή η ιδιαίτερη σύνθεση της γεύσης ολοκληρώνεται μέσω της προσθήκης της καινοτόμου ουσίας στέβια (στεβιο-γλυκοζίτες), ένα αγνό και φυσικό προϊόν με υψηλή γλυκαντική αξία.

Επιτρέπεται ακόμα και τα παιδιά να παίρνουν Mind Master;

Παιδιά στη σχολική ηλικία και νέοι μπορούν να πίνουν άφοβα Mind Master

Δεδομένου ότι ένα από τα συστατικά του Mind Master είναι η Aloe Vera, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αντικαταστήσει την πρόσληψη Aloe Vera Gel;

Στο Mind Master εμπεριέχεται επίσης το άριστης ποιότητας Aloe Vera Gel, με τα γνωστά οφέλη του. Παρ’ όλα αυτά η περιεκτικότητα της Aloe Vera που εμπεριέχεται, βρίσκεται σε μικρότερα επίπεδα συγκέντρωσης σε σχέση με τα αντιοξειδωτικά. Για αυτό το λόγο το Mind Master δεν μπορεί να αντικαταστήσει την πρόσληψη ενός Aloe Vera Drinking Gel.

Γιατί εμπεριέχεται η πρώτη ύλη της Aloe Vera στο Mind Master;

Στις έρευνες του αμερικανού ερευνητή Prof. JoeA. Vinson (University ofScrantonPennsylvania) αποδείχτηκε ότι το αγνό φιλέτο του φύλλου Aloe Vera μπορεί να αυξήσει τη βιοδιαθεσιμότητα των βιταμινών. Επομένως το σώμα μπορεί να απορροφήσει καλύτερα, παραδείγματος χάριν η βιταμίνη Ε σε συνδυασμό με αγνό φιλέτο του φύλλου, μπορεί να απορροφηθεί κατά 269% καλύτερα.

Πώς εξασφαλίζει η LR την υψηλή ποιότητα του Mind Master;

To SGS INSTITUT FRESENIUS ελέγχει την ποιότητα εκτενώς, από τις πρώτες ύλες μέχρι τα μεμονωμένα βήματα παραγωγής. Το τελικό προϊόν ελέγχεται επιπλέον μέσω μυστικών τακτικών ελέγχων. Συνεπώς, η πολυπόθητη SGS FRESENIUS Quality Seal χρησιμεύει ως μία αντικειμενική επιβεβαίωση ότι η ποιότητα του Mind Master είναι άψογη.

Μπορώ να αναμείξω το Mind Master με χυμούς;

Ναι, η ανάμειξη με χυμούς ή νερό δεν έχει απολύτως καμία επίδραση στην αποτελεσματικότητατου Mind Master.Οι διαβητικοί μπορούν να καταναλώσουν το Mind Master; Το Mind Master περιέχει μόνο μια μικρή ποσότητα ζάχαρης ως δεξτρόζη. Η ημερησία ποσότητα των 80 ml περιέχει 0,87 ισοδύναμο υδατανθράκων/Γερμανική μονάδα ψωμιού. Για την καταλληλότητα της πρόσληψης, καλό θα ήταν να ερωτηθεί ο αρμόδιος γιατρός.

Είναι το Mind Master κατάλληλο και ωφέλιμο ακόμα και για τα ζώα;

Το Mind Master ελέγχθηκε μέσα από πολυάριθμες δοκιμές σε ανθρώπους με εξαιρετικά θετικά αποτελέσματα. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει προσπάθειες σε ζώα, διότι πρόκειται για ένα συμπλήρωμα διατροφής για ανθρώπους και όχι για ζώα. Εντούτοις, η χρήση σε ζώα βρίσκεται αποκλειστικά στη κρίση του ιδιοκτήτη. Πρέπει όμως να σημειωθεί ότι, κάποια ιδιαίτερα συστατικά μπορούν να είναι βλαβερά για τα ζώα.
Για την καταλληλότητα/ έγκριση/εμπορευσιμότητα ως ζωοτροφή/ συμπληρώματα ζωοτροφής, εμείς δεν φέρουμε καμία ευθύνη.

Θα πρέπει το Mind Master να λαμβάνεται ημερησίως μια φορά σε μία δόση ή χωρισμένο σε περισσότερες δόσεις;

Το Mind Master είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να αρκεί μια ενιαία πρόσληψη ημερησίως. Η πρόσληψη σε δόσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν είναι απαραίτητη. Το Mind Master είναι σχεδιασμένο για μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι είναι απαιτητικοί και ζουν σε συνθήκες έντονου στρες. Για αυτούς λοιπόν τους ανθρώπους είναι σημαντικό η πρόσληψη να γίνεται όσο το δυνατόν πιο απλά και άνετα.

Μπορεί κάποιος στην αρχή την πρόσληψης να έχει κάποια επιδείνωση υγείας παρόμοια σαν αυτή με το Aloe Vera;

Επίσης, πρέπει κανείς να ξεκινήσει αρχικά με μια μικρότερη δοσολογία και σταδιακά να το αυξήσει στα 80ml; Η εμπειρία των μέχρι τώρα τεστ δεν αποδεικνύουν κάτι τέτοιο. Επειδή η ημερήσια δοσολογία του Mind Master περιέχει μόνο μια μικρή ποσότητα Aloe Vera, είναι μάλλον απίθανο να συμβείμια τέτοια επιδείνωση υγείας. Ωστόσο δεν μπορεί να αποκλειστεί εντελώς το ενδεχόμενο της επιδείνωσης υγείας, ιδιαίτερα σε άτομα με ευαίσθητο οργανισμό. Αυτά λοιπόν τα άτομα θα πρέπει να ξεκινήσουν με μια πιο μικρή δοσολογία και σταδιακά να φτάσουν στην ημερήσια δοσολογία των 80ml.

Μπορεί να γίνεται η λήψη του Mind Master ακόμα και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;

Ακόμα και οι εγκυμονούσες γυναίκες χρειάζονται μέταλλα, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά. Για αυτό το λόγο μπορούν και οι εγκυμονούσες γυναίκες να παίρνουν το Mind Master, θα ήταν όμως προτιμότερο να αρχίσει η κατανάλωση του Mind Master μετά τους τρεις πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης.

Αρέσει σε %d bloggers: